Schokátz Mercedes Long-Time-Liner® Trainer

"Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk és tudni, hogy annak értéke is van?"

Már kisgyermek koromban nagy örömöt okozott a kreatív-alkotó elfoglaltság, melyet még lelkesebben végeztem, ha csoportosan, barátnőkkel körülvéve tehettem. Ma Már tudom, hogy ez az alkotói szeretet vezetett el csodálatos szakmámhoz, ahol vendégeimmel kiváló társaságban tölthetem mindennapjaimat.


.

"Sminktetováló pályámat egyetemi tanulmányaim mellett kezdtem, és RÖGTÖN TUDTAM - EZ AZ AMIT SZERETNÉK!"

Már az első pillanattól kezdve igyekeztem törekedni a legjobb minőségre, hogy a kezdetektől a legmagasabb színvonalat nyújthassam vendégeim részére! Így találtam Kelemen Brigittára, akinél tanuló éveimet is töltöttem. Iránymutatása és támogatása alatt megismerkedhettem több sminktetováló márkával, 

De az elsöprő szerelmet a Long-Time-Liner® hozta el!

A sminktetováló gép precizitása, a pigmentek tökéletes megjelenése, a rendszer biztonságossága lenyűgözött az első naptól kezdve. Vendégeim elégedettsége meggyőzött arról, hogy jobban nem is választhattam volna

Pályafutásom alatt szerencsém volt résztvenni több nemzetközi képzésen, mind a sminktetoválás, mind a kozmetika területén.
Mostanra a tudásomat kozmetikus tanulók gyakorlati oktatójaként, a Long-Time-Liner® oktatójaként és Testtetováló oktatóként adom át az elhivatott új kolleganőknek.

Igazán büszke vagyok, hogy 2023-ban a Beauty Forum Düsseldorf Permanent Beauty Masters versenyen 2. helyezést értem és VOLUME LIPS kategóriában, mivel Magyarországon elsőként értem el dobogós helyezést nemzetközi sminktetováló versenyen.

HIHETETLENÜL BOLDOG VAGYOK, HOGY HIVATALOS LONG-TIME-LINER® TRAINER LEHETEK!


Schokátz Mercedes

1112 Budapest Sasadi út 113. - Brigitta Medical Beauty

+36203146541

info@brigittamedicalbeauty.hu