Benedekné-Szögedi Ágnes ELITE TOP Linergist®

"Sok- sok év tapasztalatával a hátam mögött, csakis arra törekszem, hogy az általam megálmodott szalonban jól érezd magad és elégedetten távozzál tőlünk, nem utolsó sorban vissza is térj!"

"Mindig fontos volt számomra a szépítés, ezért lettem kozmetikus. Immár több, mint 20 éve készítek sminktetoválásokat és célom, hogy vendégeim mindig kifogástalan külsővel, maximálisan elégedetten nézhessenek tükörbe!

"Óriási elismerés számomra és büszkeséggel tölt el, hogy 2009 óta tagja vagyok a méltán híres Long-Time-Liner ELITE sminktetovűló csapatának és az ő gépükkel, pigmentjeikkel és technikájukkal dolgozhatok a szépségszalonomban."


Hűséges társam a LONG-TIME-LINER sminktetováló gép, amely napjaink legkímélőbb precíziós sminktetováló gépe. Garantálja számomra és a vendég számára is, a természetes megjelenésű vékony szálakat, sima kontúrokat és finom vonalakat. A LONG-TIME-LINER® pigmentek pedig magas szintű lefedettséget, ezáltal professzionális színstabilitást eredményeznek hosszú éveken át.
             

LONG-TIME-LINER® ELITE partnerként kizárólag a legbiztonságosabb BLU Liner kezelőegységet és annak steril, egyszer használatos tűmodulját alkalmazom a sminktetoválás elkészítésekor, mely biztosítja a legmagasabb higiéniai előírásoknak való megfelelést.

"Garantálom a gyönyörű árnyalatokban és természetességben pompázósminktetoválást, válaszd Te is a prémium minőséget!"

Benedekné-Szögedi Ágnes

ELITE TOP LINERGIST, kozmetikus mester

+3630 295 0254

8230 Balatonfüred Köztársaság u. 16.