Sobel Nikoletta ELITE TOP Linergist®

"Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nap, mint nap azt csinálhatom, ami már 14 évesen is az álmom volt és a mai napig felölt, örömöt okoz. A szakma iránti elkötelezett szeretetem és alázatom azóta is töretlen."

"1999-ben fejeztem be a kozmetikus iskolát, és már ugyanebben az évben elvégeztem a smintetováló képzést is. Kozmetikus mesteremre nagy tisztelettel és szeretettel gondolok vissza, aki az első sminktetoválók között tudhatta magát Magyarországon és nagyon sok tapasztalatot megosztott velem. Kilenc évet töltöttem Bécsben így volt lehetőségem az ottani szakemberektől is tanulni"

Sokféle gépet és pigmentet kipróbáltam az évek során, de a legtökéletesebb eszközt 8 évvel ezelőtt vehettem kézbe. A Long-Time-Liner® géppel és pigmentekkel tudom azt a tökéletes, precíz munkát kivitelezni, amire szakemberként mindig is vágytam!"

Emellett külön kiemelném a budapesti Long-Time-Liner® Oktatócentrum profi, megbízható és támogató közösségét, akik segítségével munkámban a 100%-ot hozhatom, rendszeresen fejleszthetem és bővíthetem tudásomat.

Köszönöm, hogy Long-Time-Liner Elite Top Linergist® lehetek!

SOBEL NIKOLETTA, ELITE TOP LINERGIST®


+36706722952

1124 Budapest, Fodor utca 71., Medica Bella.

nikisobel@gmail.com

www.nikisobel.long-time-liner.hu+36706722952

1124 Budapest, Fodor utca 71., Medica Bella.

nikisobel@gmail.com

www.nikisobel.long-time-liner.hu