Madaras Melinda ELITE CAMOUFLAGE Linergist®

Mindig célom volt szakmailag fejlődni újabb szépészeti technikákat elsajátítani

 

Több mint 20éve dolgozom a szépségiparban kozmetikusként. Már Kislánykoromban is csak ez a szakma érdekelt, a mai napig motivál, és örömmel tölt el.
Viszonylag korán elkezdtem sminktetoválni, immáron 16 éve.
Három év elteltével sikerült a legjobb, leghíresebb smintetováló csapat tagjává válnom, átképezni magam Long-Time-Liner LINERGIST®-é.

"Ahogy a kezembe vettem a "gépet" tudtam, hogy ez más mint a többi!"

A munka eredményessége a színek minősége és a kezelőegység precizitása meggyőzött! Immáron 2010 óta vagyok Long-Time-Liner® sminktetováló, végighaladtam a "ranglétrán" megtanultam minden technikát, amit lehetett.

Az orvosi pigmentáció volt a következő cél, amit már nagyon vártam!

"Büszkén állíthatom, hogy a közelmúltban a Camouflage technikát is elsajátítottam, így már orvosi mikropigmentálásokat is végzek szépségszalonomban."

Madaras Melinda ELITE CAMOUFLAGE Linergist®

 

Maximálisan elégedett vagyok a termékek, az eszközök minőségével és az eredményekkel a sminktetoválásaim során. Az oktatási rendszer minden pontján érződik a német precizitás, így a legnagyobb biztonságban érzem magam és a modellem a képzések alatt!

Köszönet a Long-Time-Liner® csapatának, akik mindig szeretettel és segítőkészséggel állnak rendelkezésemre!

Továbbá ezúton is szeretném megköszönni Kelemen Brigittának, hogy mára a Long-Time-Liner Lindergist®-ek legmagasabb ELITE Camouflage® végzettségét is megszerezhettem!

 

Madaras Melinda

ELITE Camouflage LINERGIST, kozmetikus mester

+36 20 9424 920

3530 Miskolc Semmelweis Ignác utca 6.a