Kesjár Edit ELITE TOP Linergist®

"1984 óta dolgozom kozmetikusként, és mindig is érdeklődtem az újdonságok iránt. Az 1990-es években a rengeteg újonnan beáramló külföldi termék és technológia között, nagyon megtetszett a sminktetoválás lehetősége.

Több képzésen is részt vettem, mire megvettem az első sminktetováló gépemet és el mertem készíteni az első sminktetoválásomat. Néhány év tapasztalat után éreztem, hogy ebben a hivatásban sokkal több rejlik, mint amit az akkor alkalmazott technológia számomra lehetővé tett, így elkezdtem keresni egy jobb sminktetoválási módszert.

2000-ben vettem részt a LONG-TIME-LINER® alaptanfolyamán, ahol először dolgozhattam ezzel a csúcstechnológiás mikropigmentáló eszközzel."

"AZONNAL TUDTAM, HOGY EZ AZ, AMIT KERESEK!  EBBEN A SMINKTETOVÁLÓ RENDSZERBEN MEGTALÁLTAM MINDENT AMI, A PONTOS, PRECÍZ, VÁTOZATOSAN SZÉP MUNKÁK ELKÉSZÍTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES"

Időközben a tetováló gépek, tűk, és pigmentek többszöri újításon mentek keresztül, rengeteget fejlődött és finomodott a sminktetoválások kivitelezése így további folyamatos képzéseken vettem részt. 

Az újabb ismeretekkel még igényesebb, színekben és formákban a divatnak megfelelő munkákat tudok elkészíteni.

Ennek köszönhetően sok éve már, hogy a LONG-TIME-LINER® nemzetközi családjánák tagja lehetek és az ELITE TOP LINERGIST®-ek magyarországi csapatát erősítem.


KESJÁR EDIT 

KOZMETIKUS MESTER

5600 Békéscsaba, Kinizsi utca 7-9 fsz.10

+3620 957 9496

https://editkesjar.long-time-liner.hu/hu/kapcsolat-szalonkereso