Kelemen Brigitta Long-Time-Liner® International PMU master trainer

Long-Time-Liner® Nemzetközi Trainer

"Munkámat mindig a harmónia, a minőség és a színvonal jellemezte."

Annak érdekében, hogy mindezt megvalósítsam, hosszú éveken át képeztem magam a szépészeti szakma területén Magyarországon, Németországban és Spanyolországban.

Továbbképzéseken, Oktatói képzéseken, Nemzetközi kiállításokon vettem részt - előadóként, kiállítóként és látogatóként egyaránt.

Mindenkori célomnak a kiváló minőség elérését tartottam, így a továbbiakban is folytatom nemzetközi tanulmányaimat a szakma legmagasabb szintjének elérése érdekében.

Ennek eredményeképpen találtam rá az Oktatóközpontunkban és Szépségszalonunkban alkalmazott termékekre, melyeket bőrgyógyászok, kozmetikusok, sminktetoválók, sminkesek és szépségipari szakemberek használnak világszerte.

 

Kelemen Brigitta Long-Time-Liner® International PMU master train

 

Oktatásaink kiterjednek mind a felnőttképzés keretein belül lévő kozmetikai, sminktetoválói és testtetoválói képzésekre, mind az állami kereteken belüli Duális Képzésekre.

Alapító tagja vagyok a Kreatív Ágazati Képző Központ Nonprofit Kft-nek, mely meghatározó szerepet tölt be a BKSzC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikum diákjainak  gyakorlati képzésében.

 

Kelemen Brigitta Long-Time-Liner® International PMU master train

Mindennapi munkámat magasan képzett kozmetikusi, sminktetoválói, testtetoválói és pedagógiai képesítéssel rendelkező kolléganőim segítik, akik aktívan részt vesznek az alap és felnőtt képzések folytatásában, szakmai segítséget nyújtanak partnereink részére és magas színvonalú kezeléseket végeznek.